Резервни делови

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Греач 350 W
Овој греач е наменет за котли од програмата на ECO SPAR со моќност од 12 kw до 42 kw. В..
1.650 MKD
без ДДВ: 1.398 MKD
Греач 250 W
Овој греач е наменет за камини од програмата на ECO SPAR со моќност од 6 kw до 12 kw. Во цен..
924 MKD
без ДДВ: 783 MKD
Пумпа IMP 25/60
Оваа пумпа е наменет за сите видови котли од програмата на ECO SPAR. Оваа пумпа е вградена..
4.555 MKD
без ДДВ: 3.860 MKD
Амбиентална сонда за температура
Оваа амбиентална сонда за температура е наменета за сите видови камини и  котли ..
500 MKD
без ДДВ: 424 MKD
Сонда за температура
Оваа сонда за температура  е наменета за сите видови камини и  котли од програма..
500 MKD
без ДДВ: 424 MKD
Пресостат
Овој пресостат е наменет за сите видови камини и  котли од програмата на ECO SPAR ..
924 MKD
без ДДВ: 783 MKD
Термостат
Овој термостат е наменет за сите видови камини и  котли од програмата на ECO SPAR Во це..
924 MKD
без ДДВ: 783 MKD
Флат кабел
Овој флат кабел е наменет за сите видови камини и  котли од програмата на ECO SPAR Во ц..
924 MKD
без ДДВ: 783 MKD
Мотор редуктор RPM 2
Овој мотор редуктор е наменет за камини и  котли со моќност од 6 kw до 27&n..
3.800 MKD
без ДДВ: 3.220 MKD
Мотор редуктор RPM 4
Овој мотор редуктор е наменет за  котли со моќност од 33 kw и 42 kw. Во ..
4.200 MKD
без ДДВ: 3.559 MKD
Вентилатор THS30B5-014
Овој вентилатор е наменет за камини со моќност 6 kw и 8 kw. Во цената е вклучено ддв од 18% и тро..
3.830 MKD
без ДДВ: 3.246 MKD
Дисплеј TOUCH FUMIS
Овој дисплеј е наменет за сите видови на камини и котли од брендот ECO SPAR. Во це..
5.300 MKD
без ДДВ: 4.492 MKD
WI-FI уред
Овој уред ви овозможува да управувате со Вашиот камин/котел преку андроид телефон. Треб..
11.100 MKD
без ДДВ: 9.407 MKD
Далечинско MICRONOVA
Ова далечинско е наменето за сите видови на камини и котли од брендот ECO SPAR. Во цена..
930 MKD
без ДДВ: 788 MKD
Далечинско FUMIS
Ова далечинско е наменето за сите видови на камини и котли од брендот ECO SPAR. Во цена..
930 MKD
без ДДВ: 788 MKD
Ecospar © 2019. UKION SHOPS