Котли на пелети

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Котел на пелети Космо 25 kw
Овој котел е со моќност од 25 kW и нуди можност за загревање на простор до 180 m².Наменет е за ..
95.325 MKD
без ДДВ: 90.786 MKD
Котел на пелети Астра 18 kw
Овој котел е со моќност од 18 kW и нуди можност за загревање на простор до 130 m².Наменет е за ..
90.405 MKD
без ДДВ: 86.100 MKD
Котел на пелети Венус 12 kw
Овој котел е со моќност од 12 kW и нуди можност за загревање на простор до 100 m².Наменет е за дневн..
84.255 MKD
без ДДВ: 80.243 MKD
Котел на пелети Орион 42 kw
Овој котел е со моќност од 42 kW и нуди можност за загревање на простор до 330 m². Овој ко..
92.250 MKD
без ДДВ: 87.857 MKD
Котел на пелети Максима 33 kw
Овој котел е со моќност од 33 kW и нуди можност за загревање на простор до 250 m². Овој ко..
86.100 MKD
без ДДВ: 82.000 MKD
Котел на пелети Мини Максима 27 kw
Овој котел е со моќност од 27 kW и нуди можност за загревање на простор до 200 m². Овој ко..
79.950 MKD
без ДДВ: 76.143 MKD
Котел на пелети Аурига 25 kw
Овој котел е со моќност од 25 kW и нуди можност за загревање на простор до 180 m². Може да..
73.800 MKD
без ДДВ: 70.286 MKD
Котел на пелети Алба 18 kw
Овој котел е со моќност од 18 kW и нуди можност за загревање на простор до 130 m². Може да..
67.650 MKD
без ДДВ: 64.429 MKD
Котел на пелети Минима 12 kw
Овој котел е со моќност од 12 kW и нуди можност за загревање на простор до 100 m². Може да се постав..
61.500 MKD
без ДДВ: 58.571 MKD
Ecospar © 2019. UKION SHOPS